Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Προκλητικοί οι Ρουμάνοι: «Θέλω γκολ-οφσάιντ στο 10λεπτο και μετά τα λέμε» Πηγή: http://www.to-mati.net/50634/proklitikoi-oi-roumanoi-thelo-gkol-ofsaint-sto-10lepto-kai-meta-ta-leme#ixzz2l1zfFviW



Οι προκλήσεις των Ρουμάνων περί της διαιτησίας συνεχίζονται και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του άλλοτε διεθνή ρέφερι, πρόεδρου στα τέλη της δεκαετίας του ’90 της ρουμανικής ΚΕΔ και νυν ιδιοκτήτη της Βασλούι, Αντριάν Πορουμπόιου.
Tι είπε ο εν λόγω κύριος; Η απάντηση είναι απλή. Ζήτησε από τον Σέρβο ρέφερι της αυριανής αναμέτρησης, Μίλοραντ Μάζιτς να κάνει λάθος, να κατακυρώσει γκολ τύπου Μήτρογλου, το οποίο υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι ότι είναι οφσάιντ και μετά να τα πούμε με τους Ελληνες.
«Σας εγγυώμαι ότι η Ρουμανία δεν θα χάσει το ματς με την Ελλάδα αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορουμπόιου. «Πραγματικά, θέλω να πω στον ρέφερι της αναμέτρησης να κάνει αύριο ένα λάθος στο 10λεπτο, να προηγηθούμε και εμείς με 1-0 και τότε θα τα πούμε με τους Ελληνες», επεσήμανε ο νυν ιδιοκτήτης της Βασλούι.
Ο εν λόγω κύριος, όμως, συνέχισε να είναι ιδιαιτέρως προκλητικός εν όψει της ρεβάνς στο Βουκουρέστι.
«Ο Προένσα έκανε μία «έξυπνη» διαιτησία την Παρασκευή σε συγκεκριμένες φάσεις», είπε και πρόσθεσε: «Οι Ελληνες ήταν καλοί, όμως υπήρχε μία διαφορά. Τα σφυρίγματα από τον διαιτητή που ήταν υπέρ μας μόνο όταν θα μας χτυπούσαν με λέιζερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου