Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Προβληματισμός στους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα διαλυθεί απόψε το κόμμα;



Κρίσιμη, πολύ κρίσιμη ημέρα σήμερα για το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Φήμες έφτασαν στα αυτιά του, ότι κάποιοι βουλευτές ...
θα ψηφίσουν κατά της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα από τη "γραμμή" του κόμματος. Αυτό θα είναι και το μοναδικό ενδιαφέρον στη σημερινή -ανιαρή- ψηφοφορία, στην οποία και θα απορριφθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πολλοί βουλευτές άλλα και άλλα στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. δεν βλέπουν με καλό μάτι την πλήρη ταύτιση του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, λένε μάλιστα ότι "έχουν γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ" κόντρα στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Θα δούμε τα μεσάνυχτα λοιπόν, πόσο βαθύ θα είναι το ρήγμα.

Ο Πάνος Καμμένος πάντως προκατέλαβε διαγραφές λέγοντας ότι «Δεν πιστεύω ότι στο κόμμα μου υπάρχουν προδότες, δωσίλογοι και εξαγορασμένοι από την κυβέρνηση»", θέλοντας να κολλήσει τη ρετσινιά του "εξαγορασμένου" σε όποιον δεν συμφωνεί με την ταύτιση των ΑΝ.ΕΛΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Βεβαίως, επειδή όλοι θυμόμαστε το κάλεσμα Καμμένου, όταν ιδρύονταν οι Αν.Ελλ. ο ίδιος κατήγγειλε με σφοδρότητα την πρακτική των διαγραφών και μάλιστα είναι εύκολο να βρει κανείς στο διαδίκτυο χιλιάδες (ίσως και εκατομμύρια) σχόλια οπαδών του, που κατακεραύνωναν τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, επειδή ήθελαν τους βουλευτές τους "πιστά στρατιωτάκια και άβουλα πρόβατα". Μάλιστα, οπαδοί των ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν αυτοί που εισήγαγαν το όρο "ναι-ναι-κοι" για τους βουλευτές που λένε "ναι" σε ό,τι τους προστάζει το κόμμα.
Πώς λοιπόν ο Πάνος Καμμένος θα διαγράψει σήμερα βουλευτή του, αν δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή;
Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει σε κάνενα κόμμα "δημοκρατία" και όλοι ίδιοι είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου