Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Κόντρα στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ


Δεν υπάρχει ούτε μία φορά στην ιστορία, που να έγιναν εκλογές στην ΟΝΝΕΔ και να μην πλημμύρισαν τα γραμματοκιβώτιά μας, με ανώνυμα μηνύματα, που να προσκαλούν σε συμμετοχή τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ. Την ώρα που η χώρα χάνεται από πολλές απόψεις, συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ η οποία είναι δίχως νόημα. Αυτά έχει η έλλειψη ιδεολογικής συνοχής.

Το σημερινό μήνυμα:

Για "λίγους" οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ.

Για ακόμα μια φορά στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ της προηγούμενης Κυριακής για την ανάδειξη νέων προέδρων νομαρχιακών επιτροπών επικράτησαν οι κλειστές πόρτες και οι κλειστές διαδικασίες. Η γραμμή που δόθηκε από τα Κεντρικά ήταν σαφής και «δημοκρατική» τρέξτε μόνοι σας, να βγείτε πρώτοι. Που πάει να πει ένας υποψήφιος σε κάθε Νομό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και στις τότε εκλογές για την Κεντρική ΟΝΝΕΔ το ζητούμενο ήταν μια υποψηφιότητα, όπως και έγινε. 
Μάλιστα, υπάρχουν και καταγγελίες ότι δόθηκαν πλασματικά νούμερα για την προσέλευση μελών, αφού χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες σε ορισμένους Νομούς ψήφισαν 50 άτομα και δήλωσαν 150, ενώ αλλού δεν ψήφισαν ούτε 100 άτομα και δήλωσαν 400, αυξάνοντας έτσι με ψεύτικα στοιχεία στο δεκαπλάσιο την συμμετοχή στις εκλογές.
Η ΟΝΝΕΔ προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την κοινωνία ότι οι νέοι συμμετέχουν και τους εμπιστεύονται…αλλά δεν πείθει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου