Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η ανυπαρξία σχεδίου από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης δίνει προβάδισμα στον Μπουτάρη


Σαστισμένη η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον σχηματισμό των νέων συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία της δεύτερης πόλης της χώρας. Θα περίμενε κανείς περισσότερες πρωτοβουλίες από το γαλάζιο στρατόπεδο όταν στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχασε τον Δήμο Θεσσαλονίκης για 369 ψήφους. Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί άπραγη την παράταξή της στον Δήμο Θεσσαλονίκης να αργοσβήνει.
Σημαντικά στελέχη της δημοτικής παράταξης του Κώστα Γκιουλέκα, όπως ο Χάρης Αηδονόπουλος, αυτονομούνται επιλέγοντας το δικό τους δρόμο προς την κάλπη. Η φοβική στάση με την οποία στέκεται η Νέα Δημοκρατία απέναντι στο φαινόμενο Μπουτάρη απομακρύνει καθημερινά το ενδεχόμενο της ανατροπής στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Η μόνη αντιπολιτευόμενη φωνή στα πεπραγμένα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης δεν προέρχεται ούτε από την δημοτική αντιπολίτευση, ούτε από τα έδρανα της Βουλής. Ο γενικός γραμματέας δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος, έχει επωμιστεί μόνος του το βαρύ φορτίο της αποδόμησης του 72χρονου δημάρχου, ο οποίος ωστόσο δείχνει πολύ σκληρός για να πεθάνει πολιτικά.
Την ίδια ώρα στελέχη και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για την ανυπαρξία συντονισμένου σχεδίου που θα αναδείξει έναν ισχυρό υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης που θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κεντροδεξιού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου