Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς: Η πρόταση μομφής δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα


Στην Βουλή βρέθηκε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να παρακολουθήσει την πορεία της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. 

Σε μια χαλαρή συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο καφενείο της Βουλής, ο κ. Σαμαράς κληθείς να σχολιάσει την κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι η πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα. 

Αναφορικά δε με το μείζον θέμα του ενιαίου φόρου ακινήτων είπε ότι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε ώστε να υπάρχει πιο δίκαιη κατανομή, ενώ για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 σημείωσε ότι πριν από πολλούς μήνες δεν το περιμέναμε ούτε εμείς ούτε η τρόικα.

Σημείωσε δε ότι εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους ως δανειστές και εμείς ως δανειζόμενοι, ενώ υποστήριξε ότι το θέμα είναι να βγει η χώρα από τη μέγγενη και πως δικαιώματα δίνει κανείς όταν δεν πετυχαίνει τους στόχους του.

Ο κ. Σαμαράς μπήκε στην Ολομέλεια την ώρα που στο βήμα της Βουλής εκφωνούσε την ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου