Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Βραζιλία ερχόμαστε! Η Ελλάδα στο Μουντιάλ! (VIDEO)


Η Εθνική μας ομάδα με τη συμπαράσταση 2.000 Ελλήνων φιλάθλων στο πλευρό της απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στη "Νασιονάλ Αρίνα", στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ρουμανία και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο "Καραϊσκάκη" πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς με το σφύριγμα της λήξης μπροστά στην ελληνική κερκίδα. Η Ελλάδα θα βρεθεί για 3η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ, μετά το 1994 (ΗΠΑ) και το 2010 (Νότιος Αφρική). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε χωρίς να χάσει στα δύο παιχνίδια μπαράζ με τους Ρουμάνους.
Ο Μήτρογλου άνοιξε και σήμερα το σκορ στο 23΄, οι γηπεδούχοι στις κερκίδες πετούσαν κροτίδες κατά διαστήματα, ενώ στο 56΄ τους ξαναβάλαμε στη διεκδίκηση της ανατροπής από το πουθενά με ένα απίθανο αυτογκολ του Τοροσίδη, όμως παρά την πίεση και τις φωνές των Ρουμάνων οι διεθνείς μας στάθηκαν όρθιοι και κατάφεραν αυτό που όλοι οι Έλληνες περίμεναν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου