Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ερχεται στην Αθήνα την Πέμπτη ο Φιγκερόα

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει για τους επόμενους έξι μήνες ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, καθώς ο 32χρονος Αργεντινός στράικερ συμφώνησε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και υπέγραψε προσύμφωνο. Την Πέμπτη (07/08) αναμένεται μάλιστα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή οπότε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, την υπόθεση της μεταγραφής του Φιγκερόα χειρίστηκε αποκλειστικά ο Ούγκο Βαρέλα και ήρθε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο, και πατέρα, του ποδοσφαιριστή.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο ρόστερ του τον Φιγκερόα ως το τέλος της φετινής σεζόν ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για το καλοκαίρι.

Ο 32χρονος Αργεντινός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έμελεκ του Εκουαδόρ στη φετινή μεταγραφική περίοδο, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι έχει περίπου πέντε χρόνια… προϋπηρεσίας στην Ευρώπη, αφού πέρασε από Μπέρμιγχαμ, Βιγιαρεάλ και Τζένοα πριν επιστρέψει στην Αργεντινή, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 28 Οκτωβρίου 2012, με την Έμελεκ του Εκουαδόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου