Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

"Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ"

Toν Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μπουτάρη, στοχοποιεί ως αποκλειστικό υπεύθυνο των καθυστερήσεων στο μετρό Θεσσαλονίκης, η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης,με ανακοίνωσε που εξέδωσε πριν λίγο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, με την έωλη επιχειρηματολογία του στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έδειξε ότι επιμένει να καταδικάζει την πόλη στις συνέπειες νέας μεγάλης καθυστέρησης του έργου κατασκευής του μετρό.
Ταυτόχρονα «δωρίζει» στην κατασκευαστική κοινοπραξία την ευκαιρία να τεκμηριώσει διεκδικήσεις σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των φορολογουμένων.
Για να τα κάνει αυτά, ο κ. Μπουτάρης καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα μεταξύ Δήμου και αρμοδίων υπουργείων, υπέρ της συνύπαρξης μετρό και αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου με προσωρινή απόσπαση, την οποία προβλέπουν και οι μελέτες που ο ίδιος είχε επικαλεστεί.
Ο κ. Μπουτάρης, εδώ και μήνες -και στο εξής χωρίς καμία δικαιολογία- είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της καθυστέρησης του έργου και υπόλογος για τις συνέπειές της σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, της Θεσσαλονίκης και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου