Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

"Γαλλικά" Κασιδιάρη κατά του Ευ. Βενιζέλου, του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Φώφης Γεννηματά (VIDEO)


Σφοδρή επίθεση κατά του Ευ. Βενιζέλου, του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε σήμερα από το βήμα της βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα ΕΑΣ. "Έκαναν υπουργούς ανθρώπους που ήταν άσχετοι. Τον Τσοχατζόπουλο που ήταν Ι5 και δεν υπηρέτησε, τον Βενιζέλο που ήταν Ι3 λόγω παχυσαρκίας και τη Φώφη Γεννηματά που αν δεν είχε το όνομα δεν θα ήταν στο υπουργείο" είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής
Νωρίτερα, όπως αναλυτικά αναφέραμε στο star.gr, επικράτησε ένταση μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και της αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Άμυνας Φ.Γεννηματά, όταν ο πρώτος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιδιώκει λουκέτα στα αμυντικά συστήματα με εντολές της τρόικας!
Ο κ.Κασιδιάρης κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση πως με «διευθυντές και συμβούλους... "γκαλερίστες και παίκτες ιπποδρόμου" διέλυσε τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα»
«Απαιτούμε να διαγράφεται από τα πρακτικά ο χαρακτηρισμός "νεοναζί" και να διακόπτεται ο ομιλητής που τον εκφέρει. Ιδίως αν ανήκει στους κλέφτες της Νέας Πασοκρατίας» πρόσθεσε ο κ.Κασιδιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου