Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό GALA της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε γνωστό bar-restaurant της πόλης το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό GALA που διοργάνωσε η ONNEΔ Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη του Συλλόγου Σύνδρομου Down.
Στον χαιρετισμό που απεύθυνε η υπεύθυνη του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βέρα Παπαδοπούλου τόνισε τα εξής: «Ευχαριστούμε όσους βρίσκονται σήμερα εδώ για τη στήριξη του Συλλόγου Σύνδρομου Down. Οι νέοι οφείλουμε να βγούμε μπροστά στην κοινωνία, και να αφουγκραστούμε τα προβλήματα της, προσφέροντας στήριξη όπου είναι δυνατό».
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Καραγιάννης δήλωσε: «Βγαίνουμε στο δρόμο αγγίζοντας τα κοινωνικά ζητήματα εκεί  που οι άλλοι δεν τολμούν. Εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε την κοινωνική αλληλεγγύη, όχι με ευχές ,αλλά με πράξεις προσφοράς».
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Γκιουλέκας ,ο βουλευτής της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης, ο βουλευτής της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, o δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου καθώς επίσης αιρετοί της αυτοδιοίκησης και στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου