Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ζώης: "Ο Καμμένος λέει πολλές μπούρδες" (βίντεο)

Ο Χρήστος Ζώης εξελέγη στα 32 του βουλευτής ΝΔ. Στη συνέχεια ακολούθησε τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", από όπου αποχώρησε πέρυσι και ίδρυσε τη "Νέα Μ.Ε.ΡΑ."
Μιλώντας χθες στη Βεργίνα TV της Θεσσαλονίκης και ..
στον δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για πολλούς.
Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την επιτυχημένη (μπράβο στον Δημήτρη Συρμάτση) συνέντευξη:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σκληροί χαρακτηρισμοί από τον πρόεδρο του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστο Ζώη κατά του Γιάννη Στουρνάρα, του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Παπανδρέου από την Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μαζί του τη ΝΔ καθώς «θα συντριβεί στις επόμενες εκλογές».

Χαρακτήρισε ιδιαίτερη προσωπικότητα τον Γιάννη Μπουτάρη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Επίτροπος ο Στουρνάρας
«Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας επίτροπος που φορά την προβιά του υπουργού Οικονομικών» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ».
Ο κ. Χρήστος Ζώης επεσήμανε ότι ο κ. Στουρνάρας ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του κ. Σημίτη, εκ των πρωταγωνιστών στην υποτίμηση του εθνικού νομίσματος για να μπούμε στο ευρώ και στο επιτελείο με τα Greek Statistics.

Το σχετικό βίντεο


Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μαζί του και τη ΝΔ
«Ο κ. Βενιζέλος ξέρει ότι θα συντριβεί στις εθνικές εκλογές. Στην κοινωνία θεωρείται το ΠΑΣΟΚ ως ο απόλυτος καταστροφέας. Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μαζί του και τη ΝΔ» δήλωσε ο κ. Ζώης.
Σχολίασε πως ο κόσμος της ΝΔ είναι «εκτεθειμένος και προδομένος». «Βλέπει ότι έτρεξε για να κάνει κουμάντο ο κ. Βενιζέλος και η παρέα του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό βίντεο


Προδοσία από Παπανδρέου
«Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί κυρίως υπήρξε προδοσία» υποστήριξε ο κ. Ζώης.
Τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «είχε πάρει απόφαση να οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ, την ίδια ώρα που έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά».

Το σχετικό βίντεο


Μπούρδες ο Καμμένος
«Ο κ. Καμμένος μας εξαπάτησε και αποδείχθηκε ανεπαρκής. Το non paper ήταν μια υπόγεια απόπειρα συνεννόησης με τον κ. Σαμαρά» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ».
«Ο κ. Καμμένος λέει πολλές μπούρδες. Αλλά αυτές δεν δεσμεύουν ούτε τον ίδιο» πρόσθεσε.

Προκαλεί ο Μπουτάρης
«Ιδιαίτερη προσωπικότητα» χαρακτήρισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
«Πολιτεύεται με έναν τρόπο που συνεχίζει να προκαλεί. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ξεπερνάει και τα εσκεμμένα. Είναι προφανές ότι δεν θα στηρίξουμε τον Γιάννη Μπουτάρη» τόνισε ο κ. Ζώης στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις».

Το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου