Πολιτική και Οικονομία, Πανεπιστήμιο, Αθλητικά, Κόσμος, Διάφορα, Θεσσαλονίκη News, Κοινωνία

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο Καμμένος πληρώνει νοίκι στον…πατέρα του με λεφτά του κόμματός του!

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι έχει νοικιάσει τα γραφεία του κόμματός του από τον ίδιο του τον πατέρα, στον οποίο πληρώνει μηνιαίο ενοίκιο 6,000 ευρώ.
Το θέμα αποκαλύπτουν ΤΑ ΝΕΑ, επισημαίνοντας ότι το ακίνητο που βρίσκεται στην Καλλιθέα, ανήκει στον Ηλία Καμμένο.
Τονίζουν, μάλιστα, ότι στη γύρω περιοχή υπάρχουν ξενοίκιαστα πολλά φθηνότερα κτίρια(έως και στο ένα τρίτο της τιμής), που είναι και νεώτερης κατασκευής.
Το μίσθωμα των 6,000 ευρώ προορίζεται για μέρος του πρώτου ορόφου του κτιρίου, ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος του οποίου ανήκουν στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο και την αδελφή του.
Δηλαδή, αντί να παραχωρήσει στο κόμμα του ένα τμήμα του ορόφου που του ανήκει, επέλεξε να πληρώνει ενοίκιο στον…πατέρα του και, ταυτόχρονα, να εισπράτει τα λεφτά από τον δικό του όροφο που έχει νοικιάσει σε άλλους!
Τι απαντά ο ίδιος;
Σε ανακοίνωση, στην οποία καθυβρίζει τον πρόεδρο του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, ουσιαστικά αποδέχεται τη βασιμότητα του δημοσιεύματος, υποστηρίζοντας ότι το ενοίκιο είναι φθηνό αν συγκριθεί με το αντίστοιχο που πληρώνει η ΝΔ για τα δικά της γραφεία, ιδιοκτησίας Μπάμπη Βωβού -του χρεωκοπημένου επιχειρηματία, όπως αναφέρει ο Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου